Versenyeink Klubunk profi és amatőr versenyei

A Pécs Városi Tenisz Club számos versenyzési lehetőség kínál az amatőr és a profi tenisz képviselőinek egyaránt.

Minden évben megrendezésre kerül Brand Slam tenisz versenyünk, amelynek 4 fordulójában az amatőr játékosok mérhetik össze erejüket férfi egyes, illetve páros versnyszámokban. 2018-tól az 50. életévüket betöltött játékosok külön versenyen indulhatnak.

A téli időszakban a Tüke Kupa amatőr csapatbajnokság kerül megrendezésre, amely minden évben színvonalas küzdelmet és látványos csatákat hoz. A kupában az amatőr játékosok mellett klubunk edzői és profi játékosai is megmérkőznek egymással.

Női és férfi csapatunk egyaránt részt vesz a magyar csapatbajnokság első osztályában, így rendszeresen nagyon magas színvonalú teniszmérkőzéseknek drukkolhatnak a versenyekre kilátogató nézők.

Nem mellékesen számos korosztályos versenynek, köztük nemzetközi tornáknak vagyunk házigazdái, ami kitűnő versenyzési és fejlődési lehetőségt jelent korosztályos játékosaink számára.

Versenynaptár

No Events Found

Nevezz be Te is!

Próbáld ki magad Te is amatőr versenyeink egyikén. Ha szeretnél benevezni, kattints a jobboldali gombra és jelentkezz az űrlap kitöltésével.

Galéria Képek korábbi versenyeinkből

Itt tudsz jelentkezni!

A nevezéshez add meg adataid és a “Verseny” mezőbe írd be, hogy mely versenyre és versenyszámba szeretnél nevezni. Pl: “Brand Slam 3. forduló, férfi egyes”. Köszönjük!