Loading...
Következő esemény Nincs közelgő esemény

Eredményjelző

Klubunk profi és amatőr versenyei

A Pécs Városi Tenisz Club számos versenyzési lehetőség kínál az amatőr és a profi tenisz képviselőinek egyaránt.

Minden évben megrendezésre kerül Brand Slam tenisz versenyünk, amelynek 4 fordulójában az amatőr játékosok mérhetik össze erejüket férfi egyes, illetve páros versnyszámokban. 2018-tól az 50. életévüket betöltött játékosok külön versenyen indulhatnak.

A téli időszakban a Tüke Kupa amatőr csapatbajnokság kerül megrendezésre, amely minden évben színvonalas küzdelmet és látványos csatákat hoz. A kupában az amatőr játékosok mellett klubunk edzői és profi játékosai is megmérkőznek egymással.

Női és férfi csapatunk egyaránt részt vesz a magyar csapatbajnokság első osztályában, így rendszeresen nagyon magas színvonalú teniszmérkőzéseknek drukkolhatnak a versenyekre kilátogató nézők.

Nem mellékesen számos korosztályos versenynek, köztük nemzetközi tornáknak vagyunk házigazdái, ami kitűnő versenyzési és fejlődési lehetőségt jelent korosztályos játékosaink számára.

Itt tudsz jelentkezni!

A nevezéshez add meg adataid és a “Verseny” mezőbe írd be, hogy mely versenyre és versenyszámba szeretnél nevezni. Pl: “Brand Slam 3. forduló, férfi egyes”. Köszönjük!