Loading...
Következő esemény Nincs közelgő esemény

Play&Stay program (4-9 évesek)

Tenisz kicsiknek

A képzés csoportos formában zajlik szakképzett oktatók, edzők irányításával a 4-9 éves korosztály számára. Már ebben az életkorban kiemelten kell kezelni alapvető mozgásigény rendszeres kielégítését, a sport iránti belső késztetés kialakítását, és ekkor fejleszthetők leghatékonyabban a motoros képességek, mint például koordinációs képesség, labdaérzék, stb. Ezek az edzések emellett az aerob kapacitás, a koncentrációkészség fokozása, és a kapcsolatteremtő képesség javításában, ill. szocializáció elősegítésében is kiváló lehetőséget nyújtanak. A gyermekeket életkoruk és tudásszintjük alapján különböző csoportokba osztjuk be, ahol a Play&Stay rendszerre építve, az ismereteiknek megfelelő gyakorlatokat végeznek. Míg a legkisebbek többnyire játékos feladatokat kapnak, addig a haladók és az idősebbek már komoly, néha versenyszintű gyakorlatokat végeznek. Nálunk elsődleges szempont, hogy a gyerekek minél többet üssenek labdába.

Az edzéseket előzetes egyeztetés után, hétköznap 14-18 óra között tartjuk. Az oktatás kiscsoportokban történik, ezzel lehetővé téve a személyes kapcsolat kialakítását, az intenzív foglalkozást. A tanfolyami foglalkozásaink 55 percesek, heti 1 – 4 óra sűrűségűek és egész évben zajlanak. A kisgyermekek számára a felszerelést biztosítjuk: megfelelő méretű, súlyú ütő, speciális labda, mini háló.

Kezdők és haladók jelentkezését is várjuk, az év bármely időszakában lehet csatlakozni, előzetes jelentkezés és tudásszint felmérése után. Aktuális információért a csoportkezdésekkel, nyíltnapjainkkal kapcsolatban érdeklődjön honlapunk hírek rovatában ill. facebook oldalunkon ( PVTC Pecs Varosi Tenisz Club).