WELLNESS Szauna és masszázs.

6 személyes, vadonatúj kályhával felszerelt szaunánkba várjuk vendégeinket. Előzetes egyeztetés esetén masszőrt is tudunk biztosítani.

Szauna használat

  1. Érkezéskor kérjük az öltözőben vetkőzni, cipővel a szauna területére lépni tilos! Kérjük szaunázás előtt zuhanyozzon le.
  2. Kérjük, hogy a szaunában legyen törölköző, lepedő a teljes testfelület alatt, a láb alatt is!
  3. Ügyeljen a tisztaságra, szemetet, műanyagpalackot ne hagyjon maga után.
  4. Amennyiben szaunázni szeretne, kérjük időben jelezze a klub alkalmazottainál. Ár: 1.400 Ft/fő/alkalom (maximum 2 óra). Egy fő esetén 2000 Ft/fő/alkalom. Egyszerre legfeljebb 6 fő használhatja a szaunát.
  5. A téli időszakban (október 15. – április 15.) a PVTC online pályafoglalórendszerén belül lehet a szaunát is lefoglalni.

Nem csak pályát, de szaunát is foglalhatsz az online foglalási rendszerünkön keresztül.

PÁLYAFOGLALÁS

Az online pályafoglaló oldalunkat ide kattintva éred el. Ha bármilyen kérdésed van a foglalással kapcsolatban, keress minket!

ONLINE PÁLYAFOGLALÁS Hogyan működik az online pályafoglaló rendszerünk?

A pályafoglaló rendszerünk angol nyelvű. Az alábbi leírás segít tájékozódni a használatával kapcsolatban. Az első használat előtt regisztrálnod kell, aminek meneta is alább olvasható.

  1. Keresd fel a https://pvtc.skedda.com oldalt ahol a kívánt dátumot, időpontot és pályát kiválaszthatod, egyszerűen ráklikkelve a megfelelő mezőre. A foglalás időhossza maximum 2 óra lehet!
  2. Ha ráklikkeltél a kiválasztott helyre és időre, klikkelj a zöld mezőbe írt „book”-ra.
  3. Ha még nem regisztráltál, automatikusan feljön egy ablak, ahová az email címedet kell beírnod, majd kattints a “NEXT” gombra.
  4. Új ablak nyílik, ahol már szerepel a foglalásod időpontja, a foglalt pálya száma. A BOOKING TITLE és a NOTES mezőket üresen is hagyhatod.A Regisztráció érdekében meg kell adnod a nevedet (FIRST NAME – Keresztnév, LAST NAME – Vezetéknév) és kérünk egy telefonszámot (CONTACT PHONE NUMBER), ahol elérhetünk szükség esetén. A számodat kizárólag a pályafoglalások kezelése érdekében használjuk!Pipáld ki az „I have read and agree to the terms and privacy policy” rublikát.Kattints a Confirm booking” mezőre.
  5. Kapsz két emailt. Nyisd meg az elsőt, amelynek tárgya „Confirm your new account”. Kattints rá a Confirm account and set up login mezőre. Ezután a felnyíló ablakba beírhatod a kiválasztott jelszavadat (password), majd megerősíted azt alatta.Pipáld ki az „I have read and agree  to the software terms and privacy policy rublikát.Kattints a „Set password and log in” mezőre és kész a regisztrációd!

Amennyiben problémád van a regisztrációval kérlek jelezd Horváth Ritának, vagy küldj emailt a pvtc@info.hu címre.