PÁLYABÉRLÉS Játsz nálunk télen-nyáron.

A Pécs Városi Tenisz Club (PVTC) kiváló állapotú salakos pályákkal várja a teniszezni vágyókat.

Nyáron összesen 12, télen pedig 4 fedett és fűtött pályán tudjuk fogadni a teniszezni vágyókat.

Pályafoglalás

A pályabérlést bárhonnan, bármikor megteheted, kényelmesen a nap 24 órájában online a következő linken: Pályafoglalás

Az első bérlés előtt regisztrálnod kell, amit megtehetsz önállóan az alábbiak szerint, vagy kérj a Club irodájában segítséget, ahol 3 perc alatt megoldódik a regisztrációd.

PÁLYAFOGLALÁS

Az online pályafoglaló oldalunkat ide kattintva éred el. Ha bármilyen kérdésed van a foglalással kapcsolatban, keress minket!

ONLINE PÁLYAFOGLALÁS Hogyan működik az online pályafoglaló rendszerünk?

A pályafoglaló rendszerünk angol nyelvű. Az alábbi leírás segít tájékozódni a használatával kapcsolatban. Az első használat előtt regisztrálnod kell, aminek meneta is alább olvasható.

  1. Keresd fel a https://pvtc.skedda.com oldalt ahol a kívánt dátumot, időpontot és pályát kiválaszthatod, egyszerűen ráklikkelve a megfelelő mezőre. A foglalás időhossza maximum 2 óra lehet!
  2. Ha ráklikkeltél a kiválasztott helyre és időre, klikkelj a zöld mezőbe írt „book”-ra.
  3. Ha még nem regisztráltál, automatikusan feljön egy ablak, ahová az email címedet kell beírnod, majd kattints a “NEXT” gombra.
  4. Új ablak nyílik, ahol már szerepel a foglalásod időpontja, a foglalt pálya száma. A BOOKING TITLE és a NOTES mezőket üresen is hagyhatod.A Regisztráció érdekében meg kell adnod a nevedet (FIRST NAME – Keresztnév, LAST NAME – Vezetéknév) és kérünk egy telefonszámot (CONTACT PHONE NUMBER), ahol elérhetünk szükség esetén. A számodat kizárólag a pályafoglalások kezelése érdekében használjuk!Pipáld ki az „I have read and agree to the terms and privacy policy” rublikát.Kattints a Confirm booking” mezőre.
  5. Kapsz két emailt. Nyisd meg az elsőt, amelynek tárgya „Confirm your new account”. Kattints rá a Confirm account and set up login mezőre. Ezután a felnyíló ablakba beírhatod a kiválasztott jelszavadat (password), majd megerősíted azt alatta.Pipáld ki az „I have read and agree  to the software terms and privacy policy rublikát.Kattints a „Set password and log in” mezőre és kész a regisztrációd!

Amennyiben problémád van a regisztrációval kérlek jelezd Horváth Ritának, vagy küldj emailt a pvtc@info.hu címre.