Nyári tenisz napközi Barátok, jókedv, tenisz, élmények.

A nyári tenisz napközinket az iskolai szünidő első hetétől kezdve, heti turnusokban tartjuk. A 6-15 éves korosztály számára megrendezésre kerülő táborokban teniszedzéseket a különböző életkor, az eltérő tudásszint, és a nagy létszám miatt több szakképzett oktató, edző vezetésével szervezzük meg a hatékonyság figyelembevételével. Egy turnus hétfőtől péntekig tart minden nap 8-tól 16-ig. Várjuk a kezdők jelentkezését is, ahol a cél a tenisz kipróbálása, játék megkedveltetése, alapok elkezdése, ill. haladókét is, akiknél a technika továbbcsiszolása, és a sok játéklehetőség lehet a cél.

A tenisz edzések mellet pedagógusok felügyeletével sok egyéb játékos foglalkozás teszi változatossá a napi programot. Van ping-pong asztal, kosárpalánk, kicsiknek hinta homokozó, kis focipálya, csocsó, társasjátékok. Amíg a gyerekek számára a napközi új barátokat, jókedvet, hasznos elfoglaltságot jelent, addig a szülők csemetéiket biztos kezekben tudhatják. A szükséges felszerelést biztosítjuk: megfelelő méretű, súlyú ütő, speciális labda, mini háló.

Aktuális információk (turnusok időpontjai, napi program stb.) a nyári tenisz napközivel kapcsolatban elérhetők a honlapunkon ide kattintva, ill. a facebook oldalunkon (PVTC Pecs Varosi Tenisz Club).

Szakmai sikerünk záloga, hogy egészen kiskortól kezdve szisztematikusan
foglalkozunk a gyerekek képességeinek fejlesztésével, évtizedes tapasztalattal és
naprakész tudással rendelkező edzői gárdánk segítségével.